Workshop Detox je lichaam met een jadesteen

Workshop Detox je lichaam met een jadesteen

Waarom detox?

Dagelijks komen er heel wat afvalstoffen ons lichaam binnen. Ons lichaam kan zich hier normaal gesproken zelf van ontdoen. De lever maakt schadelijke stoffen die ons lichaam binnenkomen (zoals alcohol, nicotine en cafeïne) onschadelijk, zodat ze afgevoerd kunnen worden met de urine of ontlasting. Ook de nieren helpen het lichaam te reinigen. Ze verwijderen afvalstoffen door deze uit het bloed te filteren en ze af te voeren via de urine.

Extra hulp bij overbelastingjadesteen

Maar bij een opstapeling van te veel afvalstoffen kunnen de organen de reinigende werking niet meer aan. Ze hebben dan extra hulp nodig om alle opgestapelde afvalstoffen op tijd te verwijderen, zodat we niet ziek worden.

Guasha-therapie, de meest efficiënte detoxmethode

Instituut voor gezondheidspreventie Mirakelhof verzorgt de workshop “Detox je lichaam met een jadesteen”. Tijdens deze workshop maak je kennis met Guasha-therapie, dé methode om te ontgiften! We gebruiken hierbij een jaden schraper om de afvalstoffen uit je lichaam te schrapen. Hiermee verdwijnen ook jouw klachten. Deze schoonmaakbeurt verwijdert de blokkades en voert de afvalstoffen af. De levensenergie kan hierna weer optimaal doorstromen. Het maakt je weer gezond, vitaal en energierijk.

Laat je verrassen

Kom het ervaren en ontdek hoe bijzonder deze techniek is. Meer informatie over Guasha-therapie zie https://www.mirakelhof.nl/pnz/guasha-meridiaantherapie/

Praktische informatie

Datum en locatie: zie cursus-data
Prijs : € 65
Duur : 2,5 uur

Aanmelden
eXTReMe Tracker