Verlaag je hoge bloeddruk door Guasha-therapie

Verlaag je hoge bloeddruk door Guasha-therapie

Waarom deze workshop?

Maak je je druk over je hoge bloeddruk? Wil je deze klachten op de juiste manier bestrijden? Meld je dan aan voor de workshop Verlaag je hoge bloeddruk door Guasha-therapie.

Hierbij leer je hoe en waar je de guasha-therapie kan toepassen zodat je de bloeddruk kunt verlagen.heart

Wat zijn de echte oorzaken van hoge bloeddruk?

De juiste bloeddruk zorgt voor een goede bloedsomloop. Alle lichaamscellen moeten van goed bloed worden voorzien. Bij een trage bloedsomloop door blokkades zal ons lichaam de bloeddruk verhogen zodat het bloed er alsnog doorheen kan lopen en het alle plekjes kan bereiken. Hoge bloeddruk op zich is er dus er om ons te helpen. Tijdens het proces van bloeddruk verhoging moeten de nieren hard werken. Het kost veel energie. Als dit proces zich langdurig voordoet, zal uiteindelijk de nier-energie uitputten.

Wat is de definitieve oplossing?

De voor de hand liggende oplossing is het opheffen van blokkades.  Dit zorgt voor schoon, zuiver bloed en soepele elastische bloedvaten. Het lichaam heeft daardoor geen behoefte aan een verhoogde bloeddruk. Je lichaam hoeft de moeite niet te nemen om dat te regelen. Deze oplossing is dus definitief. Het pakt de oorzaak grondig aan.

Deblokkeren met Guasha-therapie

De geneeskracht van guasha-therapie is haar detox functie. De therapie zorgt voor een goede reinigingsbeurt voor alle orgaansystemen. Als alle orgaanfuncties hersteld zijn, zullen de klachten ook verdwijnen.

Meer informatie over guasha-therapie zie https://www.mirakelhof.nl/pnz/guasha-meridiaantherapie/

Praktische informatie

Datum en locatie: zie cursus-data
Prijs : € 35

Aanmelden
eXTReMe Tracker