Dagcursus snel afvallen, gezond en effectief

Dagcursus Snel afvallen, gezond en effectief

snelafvallen1

Liefst moeiteloos, snel en gezond afvallen zonder dieet en jojo-effect?
Kom dan naar de Dagcursus Snel afvallen, gezond en effectief!

Ontdek de grootste geheimen van een wonderlijke afvalmethode Guasha-therapie voor snel afvallen. Deze nieuwe methode heeft een verrassend effect, is eenvoudig aan te leren en makkelijk in een druk leven toe te passen.
Een gezond gewicht heeft niet alleen voordelen voor je uiterlijk, maar ook voor je gezondheid en levenskwaliteit.

Wat zijn de oorzaken van overgewicht ?

Een van de grootste oorzaken vormen afvalstoffen/toxische stoffen. Wij krijgen deze dagelijks binnen door onder andere voeding, stress en milieuvervuiling. Deze afvalstoffen moeten worden afgevoerd. Ons lichaam heeft eigen methodes teneinde om te gaan met deze afvalstoffen. Zeg maar zelfregulering! Maar te veel ophoping van afvalstoffen leidt tot verstoorde functies van organen. Het disfunctioneren van organen zoals lever, milt en nieren bevordert de ontwikkeling van obesitas.

Wat is de snelle en gemakkelijke manier van afvallen?

Het opheffen van disfunctioneren van organen en het afvoeren van afvalstoffen door Guasha-therapie om snel af te vallen. Kort gezegd:  Guasha haalt blokkades weg en voert afvalstoffen af. Het bevordert de bloedsomloop, ontgift en ontzuurt en stimuleert het immuunsysteem. Guasha stimuleert de werking van de organen. Het vermindert stress, moeheid en brengt emoties opnieuw in evenwicht.
Benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat? Hoe bereik je dat resultaat? De dagcursus Snel afvallen, gezond en effectief beantwoordt al jouw vragen en geeft ook tips over gezonde voeding en gezonde levensstijl.
Je investering:
Duur: van 10:00 – 16:00
Prijs: € 95,-
Locatie:    In regio Alkmaar en op jouw locatie
Datum/tijdstip:    nader te bepalen

 

Aanmelden

 

eXTReMe Tracker