Menstruatie

Menstruatieklachten

De lijst problemen rondom menstruatie is te lang om ze allemaal te noemen. Veel vrouwen hebben er last van. Sommigen zoeken medische hulp. Maar meestal is geleerd ermee te leven. Mirakelhof introduceert een revolutionaire methode voor het aanpakken van deze klachten.

Waarom deze workshop?

Menstruatie-problemen zorgen voor veel ongemak en last in ons dagelijks leven. Ermee leren te leven is een passieve oplossing en het probleem voor je uit schuiven. Het feit dat u er last van heeft, betekent dat er iets mis is in uw lichaam. Sommige organen functioneren niet optimaal. Het is niet erg als u nu geen medische hulp wilt vragen. Maar de klachten zullen niet vanzelf afnemen of verdwijnen. Sterker nog: de klachten zullen alleen maar toenemen en verergeren. Er komen steeds meer klachten bij. Wacht niet tot het probleem uit de hand loopt en los het tijdig op. Het zal u veel moeite en ellende besparen.

Bij deze workshop leert u zelfhulp met de PNZ methode ® waardoor u bij de menstruatie met veel minder ongemak te maken zult krijgen.

Ons motto:
Het beste medicijn zit in uzelf. Het draait om het zelf genezend vermogen van het menselijk lichaam. De beste dokter bent u zelf. Niemand kent uw lichaam beter dan u zelf.

Neemt u uw eigen verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid en geluk.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die last heeft van menstruatieklachten en zoekt naar een eenvoudig zelfhulpmiddel dat snel effect oplevert.

Wat levert deze workshop u op?

  • De kennis van de Meridianen die gerelateerd zijn aan deze klachten.
  • De kennis van de Energieklok die gerelateerd is aan deze klachten.
  • De kennis van de organen in relatie tot de vier seizoenen, de emotie, de kleur, zintuigen en de smaak die gerelateerd zijn aan deze klachten.
  • U leert de filosofie van de Yin Yang en de Vijf Elementen.
  • U leert hoe u de bewegingsleer Chi Kung, meridianen-Tai Chi en Dao Yoga in uw situatie kunt toepassen.
  • U leert hoe u de klachten zelf met een therapeutische behandeling kunt toepassen door middel van de Guashatherapie.
  • U leert hoe u de Vijf Elementenvoedingsleer in uw situatie kunt toepassen.
Hiermee begeleiden we u erbij de technieken en methodes uit de PNZ methode ® toe te passen/in te zetten, zodat u de weg naar een gezond en gelukkig leven leert kennen en deze met succes kunt bewandelen.

Uw investering

Eenmalig 2,5 uur tijd en €65,-

Een investering die loont: een duurzame gezondheid voor de rest van uw leven!

Beloning

Tegenwoordig gaat de conditie van mensen door een complex van oorzaken steeds verder achteruit en tegelijkertijd rijzen de ziektekosten de pan uit. Om de kosten als gevolg van uw gezondheidsrisico te beperken kunt u het beste uw gezondheid in eigen hand nemen door preventief uw gezondheidstoestand te verbeteren en te optimaliseren.

Aanmelden
eXTReMe Tracker