Depressie, Stress en Burn-out (DSB)

Waarom deze workshop?

Iedereen heeft wel eens te maken met DSB die de kwaliteit van leven aantast door het ontstaan van fysieke en geestelijke klachten. Maar niet iedereen heeft meteen een psychologische behandeling nodig. Zeker als het probleem in lichte mate aanwezig is. Zelfhulp kan voorkomen dat uw klachten langdurig en erger worden.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die last heeft van DSB en zoekt naar een eenvoudig zelfhulpmiddel dat snel effect oplevert.

Wat levert deze workshop u op?

  • U leert de relatie tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid te analyseren vanuit de invalshoek van oosterse therapeutische filosofie en TCM geneeskunde.
  • U leert hoe u de psychologische klachten door een fysieke aanpak kunt oplossen door middel van Chi Kung, Meridianen Tai Chi en Dao Yoga.
  • U leert hoe u bij klachten zelf een therapeutische behandeling kunt toepassen door middel van de Guashatherapie.
  • Hiermee begeleiden we u bij het toepassen/inzetten van de technieken en methodes uit de PNZ®, zodat u de weg naar een gezond en gelukkig leven leert kennen en deze met succes kunt bewandelen.

Uw investering

2,5 uur tijd en € 65-.

Een investering die loont: een duurzame gezondheid voor de rest van je leven!

Beloning

Tegenwoordig gaat de conditie van mensen door een complex van oorzaken steeds verder achteruit en tegelijkertijd rijzen de ziektekosten de pan uit. Om de kosten als gevolg van uw gezondheidsrisico te beperken kunt u het beste uw gezondheid in eigen hand nemen door preventief uw gezondheidstoestand te verbeteren en optimaliseren.

Aanmelden
eXTReMe Tracker